Vergaderlocatie in het Drents-Friese Wold

  • Ruime, modern ingerichte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomst of verenigingsvergadering
  • Grootste tv van Drenthe, ideaal voor al uw presentaties
  • Dagdeel, dag en op avond beschikbaar
  • Vergaderarrangement op maat
  • Ontbijt, lunch, diner, koffie/thee mogelijk
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi

 

Uw bijeenkomst of vergadering 

Wij verzorgen ‘m graag. Vrijwel alles is mogelijk; als u even belt of mailt, bespreken we de invulling van uw bijeenkomst. De prijzen per dagdeel vindt u onder tarieven vergaderruimte.

Wat wilt u nu alvast weten?

U parkeert gratis en ook de wifi krijgt u erbij.

Onze vergaderlocatie bevindt zich op de eerste verdieping van Gasterij ’t Wildryck. Uw gezelschap beschikt over de gehele verdieping.

De ruimte is groot en hoog. In normale tijden is een wisselende zaalopstelling mogelijk en daarmee veel deelnemers. We houden nu rekening met de anderhalvemeterregel en dan is er royaal ruimte voor 10 personen. Coronaproof ingericht dus.

Het interieur is sfeervol en ongedwongen. Uw gezelschap voelt zich gauw thuis. Hoe belangrijk voor een spontane deelname aan de bijeenkomst.

Apparatuur 

Natuurlijk is alle nodige apparatuur aanwezig. Trots zijn we op onze nieuwe tv, met het grootste scherm van heel Drenthe. Ideaal voor uw presentatie!

Eten en drinken

We maken het liefst een vergaderarrangement op maat. Uw wensen bepalen de invulling.  Denk in ieder geval aan onbeperkt koffie, thee en water tijdens de vergadering. Desgewenst vullen we dat aan met lekkers. We verzorgen uw lunch met liefde. Maar wat dacht u van een vergadering met ontbijt? Efficiënt doorvergaderen is mogelijk, maar een break kan ook nuttig zijn. En aan het eind van de dag behoort een diner ook tot de mogelijkheden. We hebben een prachtig restaurant, waar u heerlijk kunt eten.

We bespreken samen met u wat er mogelijk is.

Vergaderbreak-teambuilding

De prachtige natuur rond Landgoed ’t Wildryck leent zich voor alle mogelijke activiteiten. Een lekkere boswandeling voor een frisse neus kan sowieso altijd. Of maak een fietstocht door Nationaal Park Drents-Friese Wold. Welke activiteit u ook wilt plannen, we denken met u mee.